Zayiflama Hapi, Çatlak Kremi, Zayıflama Bandı, Cinsel İstek Arttırıcılar, Geciktirici Spreyler, Çatlak Kremi Bonnie, Çatlak Kremi Bonnie,gögüs büyütücü, gögüs dolgunlaştırıcı,göğüs büyütücü krem, breast enhancement, krem göğüs büyüten haplar kremler meme büyütme ilaçları,

Cla Doğal Zayıflama diyet diet yapmadan Kilo vermek ve zayıflamak artık çok kolay


"http://www.diyetsizzayiflama.com/images/cla_res_nasil2.png" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.

CLA Nasıl Çalışır ?

Cla zayıflama kapsülü ile doğal ve bitkisel olarak zayıflamak artık çok kolay, 45 - 90 günlük bir kullanım sonucunda kişinin kilo vermesine yardımcı olmaktadır. Zayıflatma etkisi metabolizma hareketlerinin hızına göre değişiklik göstermektedir. Cla nın etkisini tam olarak gösterebilmesi için tavsiye edilen dönemde sürekli ve düzenli bir şekilde kullanılması gereklidir.
Cla her kullanıcının farklı miktarda kilo vermesine yardım etmektedir, şu ana kadar kullanıcılarımızdan ulaşan sonuçlarda 1 ayda 3 ila 6 kilo arasında değişen sonuçlarda faydalı olduğu söylenmiştir.Tamamen doğal ve bitkisel olarak kilo verme özelliği sayesinde çok ideal bir üründür.

Kullanıcı Görüşleri

Tercihen yemeklerden birer saat önce olmak üzere günde 3 defa 1 kapsül alınız.

Pek çok insanın kilo vermek için yaptığı düşük kalorili diyetler kalıcı sonuç vermez çünkü, bu diyetler sırasında vücut sadece yağ değil, aynı zamanda yağsız kas dokusu da kaybeder. Diyet bırakıldığında, kaybedilen kas dokusunun yerini oluşumu kastan daha kolay ve hızlı olan yağ dokusu doldurur. Yağ dokusu, eşit ağırlıktaki kas dokusundan yaklasık iki kat daha fazla hacme sahip olduğu için vücut eski kilosuna geri döndüğünde eskisinden de şişman görünür. Sağlıklı kilo vermek ve iyi bir vücut şekline sahip olmak, vücuttaki yağsız kas dokusunun değil, ancak yağlı dokunun azalmasıyla mümkündür. Asıl amaç, nasıl olursa olsun kilo vermek değil, vücut kompozisyonunu iyileştirmek yani yağ/kas oranını azaltmak olmalıdır.

CLA'nın en önemli özelliği, yeterli miktarda alındığında egzersiz veya diyet yapılmasa bile vücut kompozisyonunun iyileştirilmesine faydalı olmasıdır. Doğal ve esansiyel bir yağ asidi olan CLA (Conjugated Linoleic Acid) üzerinde son 25 yılda 600'den fazla bilimsel araştırma yayınlanmıştır. İnsanlar ve hayvanlar üzerinde yapılan araştırmalar, CLA'nın yağ ve protein metabolizması içinde faydalı olduğu gösterilmektedir. CLA, vücutta yağ depolanmasına neden olan lipoprotein lipaz enzimini bloke ederek depolanan yağ miktarının azalmasına, aynı zamanda yağsız kas dokusunun korunarak vücut kompozisyonunun iyileşmesine yardımcı olur.

118 denek üzerinde yapılan bir klinik araştırmada, günde 3.4 gram CLA verilen deneklerde üç ay içinde, ilave egzersiz veya diyet yapmadan, yağ/kas oranının azalmasına yardımcı olduğu görülmüstür. Azalmasına faydalı olduğu yağlı doku, erkek deneklerde ağırlıklı olarak karın ve bel çevresinden, kadınlarda ise basen bölgesi ve bacaklardan olduğu bildirilmiştir. Bu şekilde elde edilen bir zayıflama son derece olumlu ve kalıcı bir sonuçtur. Erkeklerde abdominal yani karın bölgesindeki yağlanma sadece kötü bir vücut görüntüsüne neden olmaz, aynı zamanda kalp hastalıkları ve Tip 2 diyabet riskini de arttırır. Kadınlarda ise, basen ve bacaklardaki yağlanma, vücut görüntüsünü en çok bozan ve kilo vermeyle giderilmesi amaçlanan problemdir. Biomax CLA bu önemli problemlerin giderilmesine yardımcı olduğu hem erkekler hem de kadınlar için etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmış vazgeçilmez bir besin takviyesidir. Yaptığınız diyet veya egzersizi Biomax CLA ile desteklediğinizde, vücudunuzdaki yağlı dokuların azalmasına yardımcı olur, yağsız kas dokusu korunmasına fayda sağlar, vücut kompozisyonunuz iyileştirilmesie yardımc ıolur, çabanızdan gerçek ve kalıcı sonuç alırsınız.

Biomax CLA, GMP (Good Manufacturing Practices) standartlarına uygun olarak Amerika Birlesik Devletleri'nde üretilmiş, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın izniyle ithal edilmiştir.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Kadinca.net'i takip ediyoruz sende bende =)

Zayıflama dedi ki...

Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh zayıflama lida fx15 ve biber hapı zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh

Unknown dedi ki...

Paylaşımınız İçin Teşekkürler Yazar Gider Olarak Paylaşımlarınızın Devamını Bekliyoruz

Unknown dedi ki...

Paylaşımınız İçin Teşekkürler Yazar Gider Olarak  Paylaşımlarınızın Devamını Bekliyoruz

who's online