Zayiflama Hapi, Çatlak Kremi, Zayıflama Bandı, Cinsel İstek Arttırıcılar, Geciktirici Spreyler, Çatlak Kremi Bonnie, Çatlak Kremi Bonnie,gögüs büyütücü, gögüs dolgunlaştırıcı,göğüs büyütücü krem, breast enhancement, krem göğüs büyüten haplar kremler meme büyütme ilaçları,

Bonie Çatlak Giderici Krem

Çatlakları Kalıcı Olarak Görünmezleştirir!
Sadece birkaç gün içinde değişimi fark etmeye başlayacaksınız. Kalıcı çizgiler sonsuza dek gözden kaybolacak. Diyetten , hamilelikten veya kilo vermeden kaynaklanan çatlaklara bağlı çizgiler , siz ürün kullanımını bıraksanız bile geri gelmeyecek . Bonié kanıtlanmış ve güvenilir etkiye sahiptir.

Kolajen cildin yapı taşıdır. Onu duvardaki tuğlalar gibi düşünebilirsiniz. Yaşlandıkça yada cilt hamilelik ve kilo kaybı ile ciddi bir değişime maruz kalınca tuğlalar bozulur ve yığılmaya başlar . Zayıflar , eğilmeye ve buruşmaya başlar. Bonié , değişik cilt katmanlarındaki kolajen ve polyprotein üretimini uyarır. Cilt kendini yeniden inşa etmeye başlar , kalınlaşır ve ilk baştaki görünümüne döner.

Ürünümüz , ayrıca çatlaklarla beraber genel olarak görülen kırmızılık ve beyazlığı da azaltacak şekilde formüle edilmiştir. Ürün hasarlı cilt dokularını onarır , güçlendirir ve daha canlı görünmelerini sağlar. Ayrıca hücrelerde tutulan suyun atılmasına , böylelikle sıkılaşmaya yol açar. Bonié , sadece dış görünümde bir düzelme yaratmaz, derinin yapıtaşlarının yeniden üretilmesini ve onarılmasını sağlar. Bu yüzden sonuç sürekli ve göz alıcıdır.

Anti-aging avantajları da var
Şaşırtıcı olarak kremin içindeki bazı etkin maddeler , yüzü nemlendirmeye, kırışıklıklarda düzelmeye , yaşlanmaya ve güneşe bağlı olan çizgilerin azalmasına yardımcı olmuştur. Şüphe yok ki bu % 100 doğal ürünü , tüpün içindeki mucize olarak adlandırabiliriz . Yılların getirdiği çatlakları azaltır ve önler. Cildinizi daha pürüzsüz hale getirir ve kırmızlıkları yok eder. Ciltteki yaşlanma etkilerini azaltmasından dolayı içeriğindeki maddelere mucizevi diyebiliriz .

Bonié'nin cildinizde yarattığı etkiyi seveceksiniz
# Yılların getirdiği çizgi ve çatlaklar üzerinde etkilidir.
# Çatlaklara bağlı çizgileri ve renk değişimlerini minimuma indirir.
# Cildi güçlendiren ve kalınlaştıran kolajen ve protein üretimini arttırır.

Çatlak nedir?
Çatlaklara bağlı çizgi ve izler, pek çok kadın ve erkeği etkileyen genel bir problemdir. Genelde göğüs, karın, kalça, kol ve omuzlarda , hoş olmayan kımızı veya beyaz yol yol çizgiler olarak görünür Çizgiler bazen çok zayıf deride kabartılar şeklindedir.En yaygın sebebi hamilelik olmakla beraber , hızlı kilo alıp verme veya medikal streoid kullanma gibi sebeplerden de kaynaklanabilir

Bonié Çatlak kremi nasıl çalışır?
Bonié zayıf cildi güçlendiren protein ( kolajen) üretimini artırır Ve çatlaklara bağlı çizgilerin görünümlerini değiştirir. Düzenli 4 hafta kullanımdan sonra, Bonié çatlakların kabarıklıklarını düzleştirir, kırmızılık ve beyazlıklarını giderir, cildi daha güçlü hale getirir Ve cildi yumuşak hale getirerek gelecekte hamilelik veya kilo vermeye bağlı oluşacak çatlakları da engeller

Kremi nasıl ve ne kadar sıklıkla uygulamalıyım
Kremi günde iki defa cildinize masaj yaparak uygulayın. İlk defa kullanıyorsanız küçük bir bölgeye uygulayarak test edin.4 ila 6 gün sonra gözle görünür sonuçlar almaya başlayacaksınız.

Not: Bazı kullanıcılar kremi cilde sürdükten sonra beş dakika bekleyip ondan sonra masaj yaparak yedirmenin ürünün etkisini arttırdığını bildirmişlerdir.

Sonuçları ne kadar sürede görülür?
Çoğu kullanıcı için zayıf bir cildin yeniden canlanması ve sonuç alınması 4 ila 6 haftada gerçekleşir.Bazı müşterilerimiz kullanmaya başladıktan sonra birkaç gün içinde sonuç sonuçları görmeye başladılar.

Çatlaklarım tamamen görünmez olacak mı ?
Derideki yırtılmalardan kaynaklanan küçük yara izlerinden dolayı çatlakların tamamen yok edilmesi imkansızdır. Ama belirgin kabartılar ve bunlara bağlı kırmızlık ve beyazlıklar gözle görülemeyecek kadar düzelir.

Çatlak ve kırışıkların ne kadar eski olduğu fark eder mi ?
7 sene öncesine kadar oluşmuş çatlak ve çizgiler ,ürünümüze daha duyarlıdır. Fakat krem ,daha eskiden oluşmuş çatlaklar üzerinde de etkilidir..Eski çatlaklar daha uzun bir uygulama süreci gerektirmektedir. Bu yüzden eğer 7 seneden önce oluşmuş çatlaklarınız için ürünümüzü kullanıyorsanız, sonuçları almaya başlamak için en az 6 hafta beklemenizi tavsiye ediyoruz.

Klinik çalışma neden önemlidir.?
Bugün piyasada çatlakları tedavi ettiği söylenen bir çok ürün vardır. Bizim ürünümüz le ilgili yapılan klinik çalışmalar , ürünün etkinliğini ispatlamıştır.Etkinliği bilimsel çalışmalarla desteklenmemiş bir ürüne güvenmemelisiniz

Kremi kullanmayı ne zaman durdurmalıyım?
Bonié Crème yoğun kullanımla çatlakları tedavi konusunda etkili olacaktır. Kremin vereceği etkiler kalıcıdır. Bizim tavsiyemiz çatlaklarınızın görünümünde düzelme fark edene kadar kullanıma devam etmenizdir

Krem kullanan herkes üzerinde etkili midir?
Krem çoğu insan üzerinde etkilidir.

Yan etkileri var mıdır?
Hayır. Bir çok kullanıcı , kremin içindeki nemlendirici maddelerden dolayı ciltlerinin daha yumuşak hale geldiğini bildirmiştir. Çok az vakada çatlaklar ilk birkaç günlük kullanımda eskisinden daha kırmızı görünebilir.Bunun açıklaması hasarlı bölgede aktif yeniden canlanma sürecinin başladığıdır. Bu yüzden bu durum görüldüğünde kremin kullanımının durdurulması gerekmez..Biz sadece doğal ve botanik bitkiler kullandığımızdan kullanıcılarda alerjik reaksiyon görülmez . Lütfen kullanmadan önce içeriği dikkatlice okuyun ve içindeki maddelerden herhangi birine özel hassasiyetinizin olmadığından emin olun..

Krem yara izleri ve kırışıklar üzerinde etkili midir?
Memnun kalan müşterilerimiz kremin yeni cerrahi yaralar üzerinde de etkili olduğunu belirtmişlerdir .

0 yorum:

who's online