Zayiflama Hapi, Çatlak Kremi, Zayıflama Bandı, Cinsel İstek Arttırıcılar, Geciktirici Spreyler, Çatlak Kremi Bonnie, Çatlak Kremi Bonnie,gögüs büyütücü, gögüs dolgunlaştırıcı,göğüs büyütücü krem, breast enhancement, krem göğüs büyüten haplar kremler meme büyütme ilaçları,

Cla Doğal Zayıflama diyet diet yapmadan Kilo vermek ve zayıflamak artık çok kolay


"http://www.diyetsizzayiflama.com/images/cla_res_nasil2.png" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.

CLA Nasıl Çalışır ?

Cla zayıflama kapsülü ile doğal ve bitkisel olarak zayıflamak artık çok kolay, 45 - 90 günlük bir kullanım sonucunda kişinin kilo vermesine yardımcı olmaktadır. Zayıflatma etkisi metabolizma hareketlerinin hızına göre değişiklik göstermektedir. Cla nın etkisini tam olarak gösterebilmesi için tavsiye edilen dönemde sürekli ve düzenli bir şekilde kullanılması gereklidir.
Cla her kullanıcının farklı miktarda kilo vermesine yardım etmektedir, şu ana kadar kullanıcılarımızdan ulaşan sonuçlarda 1 ayda 3 ila 6 kilo arasında değişen sonuçlarda faydalı olduğu söylenmiştir.Tamamen doğal ve bitkisel olarak kilo verme özelliği sayesinde çok ideal bir üründür.

Kullanıcı Görüşleri

Tercihen yemeklerden birer saat önce olmak üzere günde 3 defa 1 kapsül alınız.

Pek çok insanın kilo vermek için yaptığı düşük kalorili diyetler kalıcı sonuç vermez çünkü, bu diyetler sırasında vücut sadece yağ değil, aynı zamanda yağsız kas dokusu da kaybeder. Diyet bırakıldığında, kaybedilen kas dokusunun yerini oluşumu kastan daha kolay ve hızlı olan yağ dokusu doldurur. Yağ dokusu, eşit ağırlıktaki kas dokusundan yaklasık iki kat daha fazla hacme sahip olduğu için vücut eski kilosuna geri döndüğünde eskisinden de şişman görünür. Sağlıklı kilo vermek ve iyi bir vücut şekline sahip olmak, vücuttaki yağsız kas dokusunun değil, ancak yağlı dokunun azalmasıyla mümkündür. Asıl amaç, nasıl olursa olsun kilo vermek değil, vücut kompozisyonunu iyileştirmek yani yağ/kas oranını azaltmak olmalıdır.

CLA'nın en önemli özelliği, yeterli miktarda alındığında egzersiz veya diyet yapılmasa bile vücut kompozisyonunun iyileştirilmesine faydalı olmasıdır. Doğal ve esansiyel bir yağ asidi olan CLA (Conjugated Linoleic Acid) üzerinde son 25 yılda 600'den fazla bilimsel araştırma yayınlanmıştır. İnsanlar ve hayvanlar üzerinde yapılan araştırmalar, CLA'nın yağ ve protein metabolizması içinde faydalı olduğu gösterilmektedir. CLA, vücutta yağ depolanmasına neden olan lipoprotein lipaz enzimini bloke ederek depolanan yağ miktarının azalmasına, aynı zamanda yağsız kas dokusunun korunarak vücut kompozisyonunun iyileşmesine yardımcı olur.

118 denek üzerinde yapılan bir klinik araştırmada, günde 3.4 gram CLA verilen deneklerde üç ay içinde, ilave egzersiz veya diyet yapmadan, yağ/kas oranının azalmasına yardımcı olduğu görülmüstür. Azalmasına faydalı olduğu yağlı doku, erkek deneklerde ağırlıklı olarak karın ve bel çevresinden, kadınlarda ise basen bölgesi ve bacaklardan olduğu bildirilmiştir. Bu şekilde elde edilen bir zayıflama son derece olumlu ve kalıcı bir sonuçtur. Erkeklerde abdominal yani karın bölgesindeki yağlanma sadece kötü bir vücut görüntüsüne neden olmaz, aynı zamanda kalp hastalıkları ve Tip 2 diyabet riskini de arttırır. Kadınlarda ise, basen ve bacaklardaki yağlanma, vücut görüntüsünü en çok bozan ve kilo vermeyle giderilmesi amaçlanan problemdir. Biomax CLA bu önemli problemlerin giderilmesine yardımcı olduğu hem erkekler hem de kadınlar için etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmış vazgeçilmez bir besin takviyesidir. Yaptığınız diyet veya egzersizi Biomax CLA ile desteklediğinizde, vücudunuzdaki yağlı dokuların azalmasına yardımcı olur, yağsız kas dokusu korunmasına fayda sağlar, vücut kompozisyonunuz iyileştirilmesie yardımc ıolur, çabanızdan gerçek ve kalıcı sonuç alırsınız.

Biomax CLA, GMP (Good Manufacturing Practices) standartlarına uygun olarak Amerika Birlesik Devletleri'nde üretilmiş, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın izniyle ithal edilmiştir.

salata diyetiyle 3 kilo verin

salata diyetiyle 3 kilo verin

Diyetisyen Aşkın Yükselin hazırladığı salata diyetiyle bir haftada 3 kilo verebilirsiniz. 5 öğün olarak planlanan diyette salataları farklılaştırabilirsiniz...




diyet, salata diyeti,salata diyetiyle 3 kilo verin,kilo ver, zayıflama bant,1 Haftada 3 Kilo Verin - Diyet 1 Haftada 3 Kilo Verin zayıflama, 1 Haftada 3 Kilo






salata diyetiyle 3 kilo verin

Diyetisyen Aşkın Yükselin hazırladığı salata diyetiyle bir haftada 3 kilo verebilirsiniz. 5 öğün olarak planlanan diyette salataları farklılaştırabilirsiniz...





Birinci gün

Sabah
75 gram siyah üzüm, 120 gram kavun ve yarım papayadan oluşan bir meyve salatası

Ara öğün
Bir dilim yağsız labne sürülmüş kepek ekmeği, yanında maydanoz

Öğle
Taze fasulyeli, tavuk göğüslü marul salatası için, 100 gram taze fasulyeyi dilim dilim doğrayıp, sekiz - on dakika tuzlu suda haşlayın. Bir adet küçük soğanı ince ince doğrayın. 75 gram marulu ellerinizle parçalayın. Haşlanmış fasulyeyi, soğanı ve salatayı büyük bir kaseye koyun. İçine bir yemek kaşığı sirke dökün, tuz ve karabiber serpin. Önceden haşladığınız 125 gram tavuk göğüsünü salataya ilave edin.

Ara öğün
Bir adet kivi

Akşam
Salatalıklı, peynirli sandviç

İkinci gün
Sabah
İki dilim reçelli kepek ekmeği

Ara öğün
150 gram yağsız yoğurt

Öğle
Şef salatası için, yarım adet kıvırcık salata, 50 gram mozarella peyniri, bir adet yeşil biber ve iki adet havuçtan oluşan salatayı sirke, zeytinyağı, tuz ve biberle tatlandırın.

Ara öğün
75 gram siyah üzüm

Akşam
Mantarlı omlet için, 200 gram mantarı küçük küçük doğrayın ve mantarları üstü kapalı bir tavada birkaç dakika kızartın. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Bir adet yumurtayı, iki yemek kaşığı su ve üç yemek kaşığı parmesan peyniriyle karıştırın. İçine dereotu ve maydanoz ekleyin. Yumurtayı mantarlara ilave edin, beş dakika pişirdikten sonra çıkarın.

Üçüncü gün
Sabah
Bir dilim peynirli kepek ekmeği, yanında bir adet domates ya da salatalık

Ara öğün
100 gram karpuz

Öğle
Biberli patates salatası için, 200 gram patatesi yirmi dakika haşlayıp, dilimleyin. Bir adet kırmızı biberi ve bir adet taze soğanı ince ince doğrayıp patatesle birlikte büyük bir kaseye koyun. İçine bir yemek kaşığı sirke, tuz, karabiber ve maydanoz ekleyin.

Ara öğün
125 ml. taze sıkılmış portakal suyu

Akşam
Bir kase light yoğurt, dört yemek kaşığı haşlanmış sebze brokoli, karnabahar ya da kabak ve iki dilim kepek ekmeği

Dördüncü gün
Sabah
Kepek ekmeğinden oluşan kaşarlı ve domatesli tost. Yanında taze sıkılmış portakal suyu.

Ara öğün
75 gram siyah üzüm

Öğle
Mantarlı salata için, 200 göbek salatayı ince ince doğrayın. Salataya bir çay kaşığı zeytinyağı, bir yemek kaşığı sirke, tuz, karabiber ve bir çay kaşığı hardal ekleyin. 75 gram kıvırcık salatayı, dört adet mantarı ve bir elmayı ince ince doğrayıp derin bir tabağın içine yayın. Üzerine göbek salatayı koyun. Yanında iki adet susamlı galeta yiyebilirsiniz.

Ara öğün
Bir dilim etimek ve 100 gram domates

Akşam
Peynirli turplu salata için, 40 gram yağsız peyniri, 150 gram dilimlenmiş salatalık ve bir demet doğranmış küçük kırmızı turpla karıştırın. İçine iki yemek kaşığı sirke, yarım çay kaşığı zeytinyağı, tuz ve karabiber ekleyin. Yanında bir dilim kepek ekmeği yiyebilirsiniz.

Beşinci gün
Sabah
100 gram yağsız labne peynirini, ince kıyılmış yarım adet kırmızı biberle karıştırın. Bu biberli karışımı iki dilim kepek ekmeğine sürün.

Ara öğün
250 ml. domates suyu

Öğle
Hardal soslu salata için, bir adet yumurtayı haşlayın. 50 gram yoğurdu, bir çay kaşığı limon suyu ve bir çay kaşığı hardalla karıştırın. 50 gram kıvırcık salatayı ve bir adet domatesi küçük küçük doğrayın. Salatayı, domatesi ve yumurtayı derin bir kaseye koyun ve sosu üzerine dökün. İsterseniz yanında iki adet kepekli galeta yiyebilirsiniz.

Ara öğün
Bir adet kivi

Akşam
Mantar soslu makarna için, 50 gram makarnayı haşlayın. 100 gram mantarı ve bir adet arpacık soğanı küçük küçük doğrayıp bir çay kaşığı zeytinyağında kavurun. İçine 100 ml. domates suyu ekleyin ve hafif ateşte pişirin. Pişen mantar sosunu makarnanın üzerine dökün.

Altıncı gün
Sabah
100 gram kavunu ezerek 200 gram süt ve 30 gram yulafla karıştırın.

Ara öğün
200 gram yağsız yoğurt, bir adet muz ve kividen oluşan bir meyve salatası hazırlayın.

Öğle
Mango salatası için, yarım adet mangoyu, bir adet soğanı ve 150 gram salatalığı incecik doğrayın. 75 gram marulu yıkayın ve ellerinizle parçalayın. Tüm bu malzemeleri derin bir kaba koyun. İçine iki yemek kaşığı sirke, tuz ve karabiber ekleyin. Yanında iki dilim kızarmış kepek ekmeği yiyebilirsiniz.

Ara öğün
200 gram yoğurdu 125 gram küçük küçük doğranmış çilekle karıştırın.

Akşam
Tonbalıklı domates salatası için, 300 gram domatesi, bir adet soğanı ince ince dilimleyip büyük bir kaseye koyun. İçine 75 gram ton balığı ekleyin. Salatayı bir yemek kaşığı sirke, bir yemek kaşığı zeytinyağı, tuz ve karabiberle tatlandırın.

Yedinci gün
Sabah
150 gram siyah üzümü, bir bardak yağsız süt ve beş yemek kaşığı cornflakesle karıştırın.

Ara öğün
Bir adet elma

Öğle yemeği
Ispanaklı domates salatası
40 gram fiyonk makarnayı tuzlu suda haşlayın. 75 gram ıspanağı ve 150 gram domatesi ince ince doğrayıp süzdüğünüz makarnayla karıştırın. İçine bir çay kaşığı dilimlenmiş yeşil zeytin, tuz, karabiber ve bir çay kaşığı zeytinyağı ekleyin.

Ara öğün
150 gram çilek

Akşam
Roka salatası için, 50 gram rokayı, bir adet küp küp doğranmış ekşi elma ve 30 gram haşlanmış tavuk göğsüyle karıştırın. İçine bol limon suyu, tuz, karabiber ve zeytinyağı ekleyin.

Bonie Çatlak Giderici Krem

Çatlakları Kalıcı Olarak Görünmezleştirir!
Sadece birkaç gün içinde değişimi fark etmeye başlayacaksınız. Kalıcı çizgiler sonsuza dek gözden kaybolacak. Diyetten , hamilelikten veya kilo vermeden kaynaklanan çatlaklara bağlı çizgiler , siz ürün kullanımını bıraksanız bile geri gelmeyecek . Bonié kanıtlanmış ve güvenilir etkiye sahiptir.

Kolajen cildin yapı taşıdır. Onu duvardaki tuğlalar gibi düşünebilirsiniz. Yaşlandıkça yada cilt hamilelik ve kilo kaybı ile ciddi bir değişime maruz kalınca tuğlalar bozulur ve yığılmaya başlar . Zayıflar , eğilmeye ve buruşmaya başlar. Bonié , değişik cilt katmanlarındaki kolajen ve polyprotein üretimini uyarır. Cilt kendini yeniden inşa etmeye başlar , kalınlaşır ve ilk baştaki görünümüne döner.

Ürünümüz , ayrıca çatlaklarla beraber genel olarak görülen kırmızılık ve beyazlığı da azaltacak şekilde formüle edilmiştir. Ürün hasarlı cilt dokularını onarır , güçlendirir ve daha canlı görünmelerini sağlar. Ayrıca hücrelerde tutulan suyun atılmasına , böylelikle sıkılaşmaya yol açar. Bonié , sadece dış görünümde bir düzelme yaratmaz, derinin yapıtaşlarının yeniden üretilmesini ve onarılmasını sağlar. Bu yüzden sonuç sürekli ve göz alıcıdır.

Anti-aging avantajları da var
Şaşırtıcı olarak kremin içindeki bazı etkin maddeler , yüzü nemlendirmeye, kırışıklıklarda düzelmeye , yaşlanmaya ve güneşe bağlı olan çizgilerin azalmasına yardımcı olmuştur. Şüphe yok ki bu % 100 doğal ürünü , tüpün içindeki mucize olarak adlandırabiliriz . Yılların getirdiği çatlakları azaltır ve önler. Cildinizi daha pürüzsüz hale getirir ve kırmızlıkları yok eder. Ciltteki yaşlanma etkilerini azaltmasından dolayı içeriğindeki maddelere mucizevi diyebiliriz .

Bonié'nin cildinizde yarattığı etkiyi seveceksiniz
# Yılların getirdiği çizgi ve çatlaklar üzerinde etkilidir.
# Çatlaklara bağlı çizgileri ve renk değişimlerini minimuma indirir.
# Cildi güçlendiren ve kalınlaştıran kolajen ve protein üretimini arttırır.

Çatlak nedir?
Çatlaklara bağlı çizgi ve izler, pek çok kadın ve erkeği etkileyen genel bir problemdir. Genelde göğüs, karın, kalça, kol ve omuzlarda , hoş olmayan kımızı veya beyaz yol yol çizgiler olarak görünür Çizgiler bazen çok zayıf deride kabartılar şeklindedir.En yaygın sebebi hamilelik olmakla beraber , hızlı kilo alıp verme veya medikal streoid kullanma gibi sebeplerden de kaynaklanabilir

Bonié Çatlak kremi nasıl çalışır?
Bonié zayıf cildi güçlendiren protein ( kolajen) üretimini artırır Ve çatlaklara bağlı çizgilerin görünümlerini değiştirir. Düzenli 4 hafta kullanımdan sonra, Bonié çatlakların kabarıklıklarını düzleştirir, kırmızılık ve beyazlıklarını giderir, cildi daha güçlü hale getirir Ve cildi yumuşak hale getirerek gelecekte hamilelik veya kilo vermeye bağlı oluşacak çatlakları da engeller

Kremi nasıl ve ne kadar sıklıkla uygulamalıyım
Kremi günde iki defa cildinize masaj yaparak uygulayın. İlk defa kullanıyorsanız küçük bir bölgeye uygulayarak test edin.4 ila 6 gün sonra gözle görünür sonuçlar almaya başlayacaksınız.

Not: Bazı kullanıcılar kremi cilde sürdükten sonra beş dakika bekleyip ondan sonra masaj yaparak yedirmenin ürünün etkisini arttırdığını bildirmişlerdir.

Sonuçları ne kadar sürede görülür?
Çoğu kullanıcı için zayıf bir cildin yeniden canlanması ve sonuç alınması 4 ila 6 haftada gerçekleşir.Bazı müşterilerimiz kullanmaya başladıktan sonra birkaç gün içinde sonuç sonuçları görmeye başladılar.

Çatlaklarım tamamen görünmez olacak mı ?
Derideki yırtılmalardan kaynaklanan küçük yara izlerinden dolayı çatlakların tamamen yok edilmesi imkansızdır. Ama belirgin kabartılar ve bunlara bağlı kırmızlık ve beyazlıklar gözle görülemeyecek kadar düzelir.

Çatlak ve kırışıkların ne kadar eski olduğu fark eder mi ?
7 sene öncesine kadar oluşmuş çatlak ve çizgiler ,ürünümüze daha duyarlıdır. Fakat krem ,daha eskiden oluşmuş çatlaklar üzerinde de etkilidir..Eski çatlaklar daha uzun bir uygulama süreci gerektirmektedir. Bu yüzden eğer 7 seneden önce oluşmuş çatlaklarınız için ürünümüzü kullanıyorsanız, sonuçları almaya başlamak için en az 6 hafta beklemenizi tavsiye ediyoruz.

Klinik çalışma neden önemlidir.?
Bugün piyasada çatlakları tedavi ettiği söylenen bir çok ürün vardır. Bizim ürünümüz le ilgili yapılan klinik çalışmalar , ürünün etkinliğini ispatlamıştır.Etkinliği bilimsel çalışmalarla desteklenmemiş bir ürüne güvenmemelisiniz

Kremi kullanmayı ne zaman durdurmalıyım?
Bonié Crème yoğun kullanımla çatlakları tedavi konusunda etkili olacaktır. Kremin vereceği etkiler kalıcıdır. Bizim tavsiyemiz çatlaklarınızın görünümünde düzelme fark edene kadar kullanıma devam etmenizdir

Krem kullanan herkes üzerinde etkili midir?
Krem çoğu insan üzerinde etkilidir.

Yan etkileri var mıdır?
Hayır. Bir çok kullanıcı , kremin içindeki nemlendirici maddelerden dolayı ciltlerinin daha yumuşak hale geldiğini bildirmiştir. Çok az vakada çatlaklar ilk birkaç günlük kullanımda eskisinden daha kırmızı görünebilir.Bunun açıklaması hasarlı bölgede aktif yeniden canlanma sürecinin başladığıdır. Bu yüzden bu durum görüldüğünde kremin kullanımının durdurulması gerekmez..Biz sadece doğal ve botanik bitkiler kullandığımızdan kullanıcılarda alerjik reaksiyon görülmez . Lütfen kullanmadan önce içeriği dikkatlice okuyun ve içindeki maddelerden herhangi birine özel hassasiyetinizin olmadığından emin olun..

Krem yara izleri ve kırışıklar üzerinde etkili midir?
Memnun kalan müşterilerimiz kremin yeni cerrahi yaralar üzerinde de etkili olduğunu belirtmişlerdir .

Breast Gain Göğüs Büyütücü Hap

gögüs büyütücü, gögüs dolgunlaştırıcı,göğüs büyütücü krem, breast enhancement, krem göğüs büyüten haplar kremler meme büyütme ilaçları,
BREAST GAIN HAKKINDA

30 gün gibi kısa sürede dolgun göğüslere sahip olabilirsiniz
Hepsi doğal, güvenli ürün
Göğüslerinizi doğal yoldan büyütebilirsiniz.
Tehlikeli cerrahi müdahaleye paydos.
Bir yere girdiğinizde bütün bakışlar size yönelecek.
100% FDA Onaylı

30 GüN GIBI KISA BIR SüREDE DAHA BüYüK, DAHA YUVARLAK, DAHA SERT GöGüSLERE SAHIP OLABILIRSINIZ!

30 gün gibi kisa bir sürede daha büyük, daha yuvarlak, daha sert gögüslere sahip olabilirsiniz. Dünya genelinde binlerce basari öyküsü bulabilirsiniz. “ Sonunda hakkettiginiz ilgiyi görürsünüz ” Gögüslerinizi 30-90 gün arasinda veya daha az sürede büyütebilirsiniz. Bir odaya girdiginizde her zaman bütün bakislar size yönelecektir. Biz bu ürünün gögsünüzü büyütecegini garanti ediyoruz.
Breat Gain Plus( Göğüs B üyütme ) bayanlarin gögüslerinin büyüklügünü, seklini ve sertligini dogal olarak arttirmaya yönelik formüle edilmis dogal bitkisel bir katki maddesidir. Bayanlarin göğüslerinin dogal büyümesine ve gelişmesine yardimci olmak üzere benzersiz 13 bitkiden özel olarak imal edilmistir. Breast Gain Plus, güvenli, hepsi doğal içeriginin dengeli birlesimi ile, bayanlara cerrahi müdahale olmadan daha dolgun, daha büyük, daha sert göğüslere erisme olanagi sunar.

ActiBreast - Gogus Buyutme gogus buyutucu göğüs dolgunlaştırıcı


Göğüs Büyütücü Kremde Devrim
http://www.breastgainsatis.com/resimler/gogus.jpg
> Göğüs büyüklüğünüzden memnun musunuz?
> Daha diri ve dolgun göğüsler mi arzuluyorsunuz?
> Hormonsuz, yan etkisiz bir yöntem mi arıyorsunuz?
> Hamilelikten sonra göğüsleriniz gevşedi mi?
> Bir göğsünüz diğerinden küçük mü?


ActiBreast Lipofilling Etkili Göğüs Büyütücü Krem
> Klinik çalışmalarda 30 denek üzerinde, 56 günde %8,4 e varan büyüme sağlamıştır.
> 3-4 ayda etkin sonuca ulaşabilirsiniz.
> Hiçbir yan etki göstermez. Patch-test, HET CAM, RIPT, Ames testleri UNISIS (EUROPEAN ORGANIZATION OF COSMETIC INGREDIENTS INDUSTRIES AND SERVICES) tarafından yapılmıştır.
> Hormon içermez, kilo aldırmaz, tüylenmeye yol açmaz!
> T.C. Sağlık Bakanlığı ruhsatlıdır.


ActiBreast' in etkisini siz de görmek istiyorsanız ürünümüzü denemekte geç kalmayın.



gögüs büyütücü, gögüs dolgunlaştırıcı,göğüs büyütücü krem, breast enhancement, krem göğüs büyüten haplar kremler meme büyütme ilaçları

Bonie Çatlak Kremi ve Selülit Giderici Doğum Çatlakları



Merhaba,
Bonié çatlak kremi diye bir ürünü yurtdışından getiren firma bizlerle temasa geçti. Ürünü aşağıda tanıtacağım ve 3 tane de 3 üyemize birer kutu yolladım. onlar burada kremin sonucunu paylaşacaklar ona göre bizde adamlara yanıt döneceğiz. Şimdi kremin ne işe yaradığını aktarayım ;

Önce Sık Sorulan Sorular ?

Çatlak nedir?
Çatlaklara bağlı çizgi ve izler, pek çok kadın ve erkeği etkileyen genel bir problemdir. Genelde göğüs, karın, kalça, kol ve omuzlarda , hoş olmayan kımızı veya beyaz yol yol çizgiler olarak görünür Çizgiler bazen çok zayıf deride kabartılar şeklindedir.En yaygın sebebi hamilelik olmakla beraber , hızlı kilo alıp verme veya medikal streoid kullanma gibi sebeplerden de kaynaklanabilir

Bonié Çatlak kremi nasıl çalışır?
Bonié zayıf cildi güçlendiren protein ( kolajen) üretimini artırır Ve çatlaklara bağlı çizgilerin görünümlerini değiştirir. Düzenli 4 hafta kullanımdan sonra, Bonié çatlakların kabarıklıklarını düzleştirir, kırmızılık ve beyazlıklarını giderir, cildi daha güçlü hale getirir Ve cildi yumuşak hale getirerek gelecekte hamilelik veya kilo vermeye bağlı oluşacak çatlakları da engeller

Kremi nasıl ve ne kadar sıklıkla uygulamalıyım
Kremi günde iki defa cildinize masaj yaparak uygulayın. İlk defa kullanıyorsanız küçük bir bölgeye uygulayarak test edin.4 ila 6 gün sonra gözle görünür sonuçlar almaya başlayacaksınız.
Not: Bazı kullanıcılar kremi cilde sürdükten sonra beş dakika bekleyip ondan sonra masaj yaparak yedirmenin ürünün etkisini arttırdığını bildirmişlerdir.

Sonuçları ne kadar sürede görülür?
Çoğu kullanıcı için zayıf bir cildin yeniden canlanması ve sonuç alınması 4 ila 6 haftada gerçekleşir.Bazı müşterilerimiz kullanmaya başladıktan sonra birkaç gün içinde sonuç sonuçları görmeye başladılar.

Çatlaklarım tamamen görünmez olacak mı ?
Derideki yırtılmalardan kaynaklanan küçük yara izlerinden dolayı çatlakların tamamen yok edilmesi imkansızdır. Ama belirgin kabartılar ve bunlara bağlı kırmızlık ve beyazlıklar gözle görülemeyecek kadar düzelir.

Çatlak ve kırışıkların ne kadar eski olduğu fark eder mi ?
7 sene öncesine kadar oluşmuş çatlak ve çizgiler ,ürünümüze daha duyarlıdır. Fakat krem ,daha eskiden oluşmuş çatlaklar üzerinde de etkilidir..Eski çatlaklar daha uzun bir uygulama süreci gerektirmektedir. Bu yüzden eğer 7 seneden önce oluşmuş çatlaklarınız için ürünümüzü kullanıyorsanız, sonuçları almaya başlamak için en az 6 hafta beklemenizi tavsiye ediyoruz.

Klinik çalışma neden önemlidir ?
Bugün piyasada çatlakları tedavi ettiği söylenen bir çok ürün vardır. Bizim ürünümüz le ilgili yapılan klinik çalışmalar , ürünün etkinliğini ispatlamıştır.Etkinliği bilimsel çalışmalarla desteklenmemiş bir ürüne güvenmemelisiniz

Kremi kullanmayı ne zaman durdurmalıyım ?
Bonié Crème yoğun kullanımla çatlakları tedavi konusunda etkili olacaktır. Kremin vereceği etkiler kalıcıdır. Bizim tavsiyemiz çatlaklarınızın görünümünde düzelme fark edene kadar kullanıma devam etmenizdir

Krem kullanan herkes üzerinde etkili midir?
Krem çoğu insan üzerinde etkilidir.

Yan etkileri var mıdır ?
Hayır. Bir çok kullanıcı , kremin içindeki nemlendirici maddelerden dolayı ciltlerinin daha yumuşak hale geldiğini bildirmiştir. Çok az vakada çatlaklar ilk birkaç günlük kullanımda eskisinden daha kırmızı görünebilir.Bunun açıklaması hasarlı bölgede aktif yeniden canlanma sürecinin başladığıdır. Bu yüzden bu durum görüldüğünde kremin kullanımının durdurulması gerekmez..Biz sadece doğal ve botanik bitkiler kullandığımızdan kullanıcılarda alerjik reaksiyon görülmez . Lütfen kullanmadan önce içeriği dikkatlice okuyun ve içindeki maddelerden herhangi birine özel hassasiyetinizin olmadığından emin olun..


Krem yara izleri ve kırışıklar üzerinde etkili midir?
Memnun kalan müşterilerimiz kremin yeni cerrahi yaralar üzerinde de etkili olduğunu belirtmişlerdir .


Petek DİNÇÖZ'ün yorumuyla Bonie Çatlak kremi


Botox Kremi,Botoks Kremi,Bonnie Anti-Rides Krem

Kadinca.net,diyet,moda,makyaj,kadın,güzellik,astroloji,itiraf,kadınlar

Kırışıklıklar biyolojik yaşlanmanın başlıca işaretidir. Mimik kırışıklıkları veya ifade çizgileri olarak tabir edilen kırışıklıklar, yüz kaslarının tekrarlanan hareketleri sonucunda oluşan ve alın çatma, gülme ve göz kenarlarında kalmaya meyilli kırışıklıklardır. Yaş ilerledikçe deri elastikiyetinin çoğunu yitirir, kırışıklıklar daima kalır ve yıllar geçtikçe derinleşir. Bayanların bu güne kadar bu kırışıklardan korunmak için nemlendirici ve kırışıkları uzun süre kullanım sonrası sadece dondurabilen, yok olmasına yardımcı olamayan kremlerden başka, kırışıklık





gidermek için tek yaralanabilecekleri şey Botox uygulamalarıydı... Ancak Botox uygulamasını herkes yapamaz. Bu yarı tıbbi bir operasyondur ve çevremizde başarısız Botox uygulamaları sebebiyle mimik kaybına yakalanmış bir çok insan vardır. Botox yaptıran birini uzak mesafeden bile mimiksiz yüzünden tanıyabilir, anlıyabiliriz...

Tıp, Bilim ve Teknolojinin birbirine bağlı gelişmesi sonucu geçtiğimiz yıllarda başarıya yaklaşmış kremler piyasada yerini almaya başlamıştı, ancak ; bu kremler tam olarak sorunu giderememekte ve Botox uygulamasında ki kadar başarılı olamamaktaydı.

Bu gün geldiğimiz noktada belki de çok uzak görünen ya da bu kadar etkili olması beklenmeyen Bonie Anti-Rides Krem ile kırışıklık tarihinde yeni bir sayfa açılıyor. Syn-Ake teknolojisiyle SWISS TECHNOLOGY AWARD ödülünü kazanan Bonie Anti-Rides artık enjeksiyon riski olmaksızın Botox etkisini yaşamınızı sağlayacaktır.


SYN-AKE'in Botox benzeri etkiye sahip olduğu ve 28 gün, günde 2 defa düzenli kullanımla yüzdeki kırışıklıkları %52 azalttığı 2005 yılında İsviçre'deki Dermscan laboratuarında yapılan testlerle ispatlanmıştır.


Bonie Anti-Rides Krem; SYN-AKE etkisi ile :


25-35 yaş arası

Ortaya çıkan ilk kırışıklık çizgilerinin engellenmesine yardımcı olur.
Kırışıklık önleyici etkisi vardır.
Nemlendirici etkisi vardır.

35-45 Yaş arası

Kalıcı olmaya yatkın ifade çizgilerinin tedavisinde yardımcı olur. Kırışıklık önleyici etkisi vardır.
Mevcut kırışıklıkların sayısını ve boyutunu azaltır.
Nemlendirici etkisi vardır.
Anti Aging etkisi vardır.

45 yaş sonrası

Drin ifade çizgilerinin tedavisinde yardımcı olur.
Mevcut kırışıkların boyutunu ve sayısını azaltır.
Nemlendirici etkisi vardır.
Anti-Aging etkisi vardır.

Ürün İçeriği

• Cetyl Stearyl Alchol
• Myristyl Myristate
• Hydrogenated Polydecene-Nexbase 2006
• Ocytl methoxy cinname- UVB filter-Cinnamon
• Dl-Alpha Tocopheryl Acetate- Vitamin E
• Deionized Water
• Saccaride Isomerade-Pentavitin
• Dipeptide Diaminobutyroyl
• Benzylamide Diacetate-SYN-AKE
• Phenoxyethanol
• Methylparaben
• Butylparaben
• Ethylparaben
• Propylparaben
• Isobutylparaben
• Methylchloroisothiazolinone
• Parfum



Etken Maddeler

Dub VCI 10: Velvet Ester ile cilde kadife yumuşaklığı verir.
Next Base 2006: Cildi koruyucu filtre etkisi vardır.
E Vitamini: Hücre yenileyicidir.
Pentavitin: Doğal nem düzenleyicidir. Geleneksel nemlendiricilerin etkilerini yitirdiği en kuru şartlarda bile ciltte kurumayı ve pullanmayı önler. AHA kullanımının neden olduğu kuruluk ve iritasyonu azaltır.

Dietrine Patch ile Kilo vermek çok kolay.....



DIETRINE Bant , iştah kesici , metabolizma destekleyici ve enerji arttırıcı bir üründür. DIETRINE Bant ile aç kalmak diyet yapmak zor ve tehlikeli egzersizler yapmak yok. Diet rine bütün gün ve gece 24 saat boyunca çalışmaya devam etmektedir.
DIETRINE Bant , tamamen doğal ve bitkisel içeriği ile %100 naturel ve güvenli bir üründür. Artık Hap ve tablet kullanmanıza gerek yok!

Dietrine vücut patch ini vücudunuzun herhangi bir yerine yapıştırarak , her gün sağlıklı doğal ve etkili bir biçimde sürekli kilo verebilirsiniz.
DIETRINE Bant yiyeceklere olan isteğinizi inanılmaz şekilde azaltır size tokluk hissi verir ve doğal olarak fazla yemek yeme isteğinizi ortadan kaldırır. Diet rine enerji seviyenizi destekleyerek, metabolizmanızın maksimum yağ yakmasını sağlamaktadır.
Bu
DIETRINE Bant in içindeki %100 doğal içeriğin faydalarından sadece biridir. DIETRINE Bant in düzenli kullanımında kas yapınız güçlenecek , vücudunuzdaki toksinler atılacak hatta kolestrol seviyeniz dengeye kavuşacaktır.

Dünyada milyonlarca insan kilo problemi ve obezite ile boguşmaktadır.Çağımızın hastalığı şişmanlık ve obezite ile savaşmada milyonlarca dolar harcandığı ve bir çok yöntem denendiği halde maalesef kesin ve etkili bir yöntem bulunamamıştır. Bu güne kadar Bulunan yöntemlerde ya etkili değildir yada geçici zayıflatıp aynı hızla verilen kiloların geri alınmasına neden olmaktadır.

Tüm dünyada bir ilk olan
DIETRINE Bant ile artık bitkisel , dengeli,sağlıklı ve % 100 doğal yollardan zayıflayarak kilo problemini sonuna kadar çözme garantisine kavuşuyorsunuz.
Zayıflarken Diet Patch metabolizmayı destekler,iştahı büyük oranda durdurur ve halsizliği ortadan kaldırarak size enerji verir.

DIETRINE Bant' in doğal aktif maddesi olan Bladderblack size tokluk hissi veren bir maddedir ve 100 yıldan fazla bir süreden beri iştah fazlalığına karşı bir tedavi olarak Amerika Homeopati Enstitüsü (American Institute of Homeopathy) tarafından onaylanmıştır.

DIETRINE Bant ile şok diyetlere zor ve tehlikeli egzersiz haeketlerine artık ihtiyacınız yok. vücudunuzun uygun bir yerine
DIETRINE Bant yapıştırın.
DIETRINE Bant yiyeceklere olan isteğinizi inanılmaz şekilde azaltır sizi tok tutar ve doğal olarak gereğinden fazla yeme ihtiyacınızı ortadan kaldırır.Artık gereğinden fazla yemek yemezsiniz. Dietrine bununla birlikte enerji seviyenizi destekleyerek, metabolizmanızın maksimum düzeyde yağ yakmasını sağlar.

DIETRINE Bant sadece zayıflamanızı sağlamaz,düzenli olarak kullanıldığında vücuttan atılan yağların yerini kaslar alır ve kas sisteminiz güçlenir.Vücudunuzda biriken zararlı toksinlerin hızla atılmasını sağlar ve size detoks etkisi yaşatır.Vücudunuzdan atılan toksinler ve yağlar sayesinde kollestrol seviyeniz normale dönecek ve daha sağlıklı bir yaşama adım atacaksınız.




DIETRINE Patch in içeriğindeki fucus (bladderblack) denilen siyah deniz yosunu %100 doğal
mineraller,sodyum,potasyum, magnezyum, fosfat ve iyot açısından çok zengindir.Bu maddeler
özellikle iyot tiroid bezinin düzenli çalışmasını sağlar. Tiroit bezinin düzenli çalışması hem aşırı
yağlanmayı engeller hem de doğal yollardan hormonların düzenli çalışmasını sağlar. Ayrıca
içerisindeki amino asitler vücudumuzun enerjisini yükseltir.Mannitol,chlorıdes,kalsiyum,glukoz
kilo verirken vücudumuzun dengesini sağlar.
DIETRINE Patch in aktif maddeleri vücuda yapıştırıldıktan sonra düzenli ve yavaş bir şekilde çalışmaya
başlar. Vücudun yavaşça absorbe ettiği bu maddeler tiroid bezlerindeki salgılamayı artırır .Bu da
metbolizmayı hızlandırır ve yağ yakan metabolizmayı harekete geçirir ayrıca iştahınızı da yavaşça
ve düzenli bir şekilde frenler.

Tiroiddeki iodine miktarını düzenler. Tiroid, metabolizmada yağların yanmasını ve iştah
azaltmayı kontrol eder.DIETRINE Patch in kilo kaybıyla ilgili başlıca pozitif etkisi , içeriğindeki
aktif maddelerde bulunan doğal iodindir. Ayrıca %100 doğal mineraller ihtiva eder , mannitol ,
chlorides, potasyum, sodyum, magnezyum, amino asitler, kalsiyum, glukoz, iodine, fosfat ve
fucose gibi..

Cilde yapıştırma terapisi etken maddelerin cilt uzun bir sürede tarafından emilmesi yoluyla
sürekli bir etki yaratan modern ve devrim niteliğinde bir tedavi şeklidir.

DIETRINE Patch vücuda yapıştırıldığında , kilo düzenleyici etken madde, önceden
belirlenmiş bir zaman diliminde vücuda nüfuz eder . Vücudun yavaşta absorbe ettiği bu
maddeler tiroid bezlerindeki salgılamayı artırır .Bu da metbolizmayı hızlandırır ve yağ yakan
metabolizmayı harekete geçirir ayrıca iştahınızı da yavaşça ve düzenli bir şekilde firenler.


DIETRINE Patch Size Kilo Vermede Yardım Eder:

İştahınızı Kontrol Altına Almanızı Sağlar.
Kilo Kaybederken Kaslarınızın Erimesini Engeller.
Metabolizmanızı Hareketlendirir ve Düzenler.
Yağları Yakar.
Enerjinizi Arttırır.
Kilo kaybı için gerekli hormonların üretiminde dengeyi kontrol eder.
Aktif toksinleri elimine eder.
Potasyumla su tutulmasını önlemeye yardımcıdır.

Obezite (Dünya'nın her geçen gün sayısı artan en büyük problemi)

Bu her beş çocuktan birini ve toplam yetişkinlerin dörtte birinden fazlasını, en az 39
milyon Amerikalıyı etkileyen bir felakettir. Her yıl en az 300.000 kişinin ölmesine neden
olmaktadır Bunun ülkeye toplam maliyeti ise100 milyar dolardan fazladır. Müdahale edilmediği
durumlarda ,hipertansiyon , şeker , kalp krizi hatta kanser gibi hayatı değiştiren
komplikasyonlara sebep olmaktadır.

Okulda, oyun parkında. İşte . Aslında insanların olduğu heryerde obezite var. Obezitenin
sebebi nedir ? Oldukça basit. Vücuda alınan enerjiyle harcanan enerji arasındaki dengesizlik.
Başka bir deyişle, obezite , bünyeye yakabileceğinden fazla enerji alınması halinde oluşur. Bu
fazla kaloriler hiç kullanılmaz ve ihtiyaç olmayan yağlar olarak vücutta depolanır. Kilo ( yağ) bir
insanın hayatını tamamen değiştirebilir.

Milyonlarca insanın hayatında fiziksel ve psikolojik olarak ağır bedellere sebep olsa da ,
obzite problemine henüz hak ettiği kadar önem verilmemektedir. Bu yüzden diet patch , her
yaştan insanın istenemeyen ve gereksiz kilolardan kurtulması için özel olarak tasarlanmıştır.
Güvenle ve sürekli bir biçimde...

Geçenlerde yapılan bir Ulusal Sağlık ve beslenme konulu araştırmada

Amerika birleşik devletlerinde 20 yaş ve üstü yetişkin erkek ve kadınların üçte biri fazla
kiloludur. Son otuz yılda çocuklar ve gençlerde görülen şişmanlık oranı ise ikiye katlanmıştır.

Pediatrik zayıflama vakfına göre;

Amerika’daki çocukların %30 unun aşırı kilolu olduğu ve bu oranın giderek artmakta olduğu
saptanmıştır.

Ortalama bir çocuk haftada 20-30 saatini televizyon karşısında geçirmektedir.

Şu an Birleşik devletlerdeki toplam nüfusun % 50 sinden fazlası fazla kilolu kabul
edilebilir.


who's online